Haberler AI Bülteni: Super Bowl deneyiminizi mahvedebilecek dolandırıcılık

Şaibe

Member
Haberler'in Yapay Zeka teknolojisindeki en son gelişmeleri içeren Yapay Zeka haber bültenine hoş geldiniz.


BUGÜN BÜLTENİNDE:

– Sinsi dolandırıcılar sahte Super Bowl biletleri almanızı sağlamak için yapay zekayı nasıl kullanıyor?
– Aktör Ricky Schroder, yapay zeka tarafından oluşturulan müstehcen içeriğin 'tehlikeli bir araç' olduğunu ve düzenlenmesi gerektiğini söylüyor
– FCC, New Hampshire'da Biden'ın sesini klonladıktan sonra seçmenleri kandırabilecek yapay zeka tarafından oluşturulan otomatik aramaları yasa dışı hale getiriyor



Bir video panosunda, Las Vegas'ta 1 Şubat 2024'te Allegiant Stadyumu'nda Pazartesi günkü Super Bowl LVIII Açılış Gecesi'nin reklamı görüntüleniyor. (Ethan Miller/Getty Images)


BÜYÜK OYUNU BOZMAK: Bilet almayı başaran şanslı hayranlardan biriyseniz Süper Kase, Tebrikler. Heyecan verici bir deneyimle karşı karşıyasınız. Ancak hâlâ bilet arıyorsanız ve sosyal medya platformlarındaki tekliflerin cazibesine kapılıyorsanız dikkatli olun.

'BEN ENDİŞELİYİM': Amerikalı aktör Ricky Schroder bu hafta yapay zeka tarafından oluşturulan açık içeriğin “tehlikeli bir yol” olduğuna inandığını söyledi.

ROBO-BAN: Federal İletişim Komisyonu perşembe günü yaptığı açıklamada Yapay zeka tarafından oluşturulan otomatik çağrılar Seçmenleri yasa dışı kandırmak için siyasi adayların seslerini taklit etmek.


New Hampshire birincil oy verme yeri


Bir anket görevlisi, 23 Ocak 2024 Salı günü Concord, New Hampshire'daki Barn at Bull Meadow'da New Hampshire ön seçimlerinde insanların oy kullanması için hazırlık yapıyor. (Matt McClain/Getty Images aracılığıyla Washington Post)


Güle güle, BARD: Google AI, resmi olarak Google'ın ilk yapay zeka sisteminin geliştirilmiş bir versiyonu olan Gemini'ye geçti. Haberler Digital ile yaptığımız görüşmede, Google yapay zekası ürün lideri Jack Krawczyk Gemini'deki yenilikleri açıkladı.


gemini google ürünleri


Google, Gemini Advanced'i ve yapay zeka aracının uygulama sürümünü duyurdu. (Google)


KAPALI ZAMANI: Yapay zekanın hızlı ilerlemesi, Amerikalı işçiler için daha kolay bir programa yol açabilir ve onlara her hafta fazladan bir gün izin verebilir.

'YETERSİZ': New York'lu bir avukat, alıntı yaptığı bir davanın yapay zeka tarafından oluşturulduğu ve aslında var olmadığı ortaya çıktığında disiplin cezasıyla karşı karşıya kalabilir.

AI VERGİ YARDIMI: Microsoft ve H&R Block, vergi mükellefleri için kendin yap vergi beyannamesi verme sürecini basitleştirmeye yardımcı olmak amacıyla üretken yapay zeka (AI) sunmak üzere ortaklık kuruyor. H&R Block, Azure OpenAI Hizmeti aracılığıyla Microsoft ile ortaklaşa geliştirilen AI Tax Assist ürününü, geçen hafta resmi olarak açılan vergi sezonu öncesinde Aralık ayında piyasaya sürdü.

Haberler Yapay Zeka Bültenini gelen kutunuza almak için şimdi abone olun.


FOX HABERLERİ SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN

Facebook
instagram
Youtube
heyecan
LinkedIn

DİĞER BÜLTENLERİMİZ İÇİN KAYIT OLUN

İlk Fox Haber
Fox Haber Görüşü
Haberler Yaşam Tarzı
Fox Haber Sağlık

UYGULAMALARIMIZI İNDİRİN

Fox Haber
Fox İşletme
Fox Hava Durumu
Tilki Sporları
Tubi

FOX HABERLERİ ÇEVRİMİÇİ İZLEYİN

Fox Haber Git

FOX NATION AKIŞI

Tilki Ulusu

Haberler ile yapay zeka teknolojisindeki en son gelişmeler hakkında güncel bilgilere sahip olun ve yapay zekanın şimdi ve gelecekte sunduğu zorluklar ve fırsatlar hakkında bilgi edinin.



Bu makale Haberler personeli tarafından yazılmıştır.