Bu 5 para kazanma AI istemleriyle chatgpt'i gelire dönüştürün

Şaibe

Member
Yani, AI kullanarak para kazanmaya başlamak istiyorsunuz, ancak Skynet'i inşa etmeye veya önce 15 kodlama dili öğrenmeye çalışmıyorsunuz? İyi, çünkü ben de ben değilim. Bir sonraki Sam Altman olmanıza ya da doktora yapmanıza gerek yok. Makine öğreniminde yapay zekayı gerçek gelire dönüştürmek için. Sen ne Yapmak İhtiyaç merak, bir yaratıcılık çizgisi ve doğru istemlerdir.

💸
Sizin için 500 dolar kazanmak için girin
Ve En sevdiğiniz kişi veya hayır kurumu için 500 $ İleri Çekilişler Ödeme. Acele et, yakında bitiyor!

Bu hafta ekstra nakit kazanmaya başlamanıza yardımcı olmak için ChatGPT'ye (veya AI tercih ettiğiniz aracınıza) atabileceğiniz beş güçlü, pratik istemleri bir araya getirdim. Bunlar gökyüzünde pasta rüyalar veya 10a aylık YouTube reklam planları değil. Takviminiz zaten paketlenmiş olsa bile yapılabilirler.

Telefonunuz ve bilgisayarınız için 5 dakikalık temizlik

Hadi ona ulaşalım.

1. Serbest ömrünüzü hızlı bir şekilde izleyin

Kullanma istemi:

“Serbest iş koçu olarak hareket edin. Chatgpt, Midjourney veya Canva gibi AI araçlarını kullanarak Fiverr veya Upwork hakkında sunabileceğim 3 hizmet öneriyorum. [insert skill: writing/design/admin/accounting/managerial] deneyim.”

Bu neden işe yarıyor:
Serbest çalışma şu anda patlıyor. Upwork ve Fiverr gibi platformlar, yardıma ihtiyaç duyan küçük işletmeler ve girişimcilerle doludur-ancak tam zamanlı personel işe alacak bütçesi yoktur. Herhangi bir profesyonel geçmişiniz varsa, hizmetlerinizi turbo şarj etmek için AI araçlarını kullanabilirsiniz. Blog yazıları mı yazıyorsunuz? Chatgpt size bir taslak verebilir. Logolar veya sosyal medya şablonları mı oluşturuyorsunuz? Midjourney ve Canva yeni en iyi arkadaşlarınızdır.

Bir takıma ihtiyacın yok. Süslü bir yazılıma ihtiyacınız yok. Sadece iyi bir istem ve “Evet, bunu yapabilirim” demek için güvene ihtiyacınız var. AI, nasıl yapacağınızı zaten bildiklerinizi ölçeklendirmenize yardımcı olur.

Bir adam 31 Ocak 2019'da bir akıllı telefon ve dizüstü bilgisayarla resmedilmiştir. (Neil Godwin/Getty Images aracılığıyla Gelecek)

2. Ürün açıklamalarını tekrar seksi yapın

Kullanma istemi:

“Bu Etsy veya Shopify ürün açıklamasını daha çekici ve SEO dostu hale getirmek için yeniden yazın. Hedef kitle: [insert group]. İşte orijinal: [paste description]. “

Bu neden işe yarıyor:
Kabul edelim – Çevrimiçi en çok ürün açıklamaları ertelemedir. Ama iyi kopya satıyor. İster kendi mağazanızı çalıştırın, ister başka birine kendi başına yardım edin, zorlayıcı ürün açıklamaları tıklamaları müşterilere dönüştürür. Dili yumruklamak, SEO için ince ayar yapmak ve doğrudan ideal alıcınıza konuşmak için ChatGpt kullanın.

Kendinizi hackerların paylaşmamı istememe hileleriyle dolandırmayın

Unutmayın: İnsanlar sadece garip bir kupa almak istemiyorlar. Ne satın almak istiyorlar Onlar hakkında diyor. Akıllı bir yeniden yazma, tarayıcıları alıcılara dönüştürebilir.

3. Satış satan sosyal gönderiler

Kullanma istemi:

“Bunu tanıtmak için 5 dikkat çekici Instagram altyazısı oluşturun [product/service]. Tonu koru [fun, confident, expert] ve güçlü bir eylem çağrısı ekleyin. “

Bu neden işe yarıyor:
Scroll-mutlu bir dünyada yaşıyoruz. Sosyal altyazılarınızın üç saniyeden daha kısa bir sürede dikkat çekmesi gerekiyor. Ama herkes bir metin yazarı değil ve herkesin olması için zamanı yok. AI, markanıza uyan ton ve tarzda ilgi çekici içeriği kranklamanıza yardımcı olabilir. Harika bir fotoğraf ekleyin, tutarlı bir şekilde gönderin ve aniden ek yük (veya sonsuz zoom toplantıları) olmadan tek kişilik bir içerik ajansısınız.

Ekranlarda Openai ve Chatgpt logoları görüntülenir.

4 Ekim 2023'te Torino yakınlarındaki Manta'da çekilen bir fotoğraf, yapay zeka openai araştırma şirketi ve chatgpt chatbot'un logolarını gösteren bir akıllı telefon ve bir dizüstü bilgisayarı gösteriyor. (Getty Images aracılığıyla Marco Bertorello/AFP)

Müşteriler veya kendi işiniz için sosyal yönetiyorsanız, bu istem altındır. İçerik takvimleri oluşturmak, makara komut dosyaları yazmak ve hatta reklam kopyasını taslak yapmak için kullanın.

4. Para tasarrufu sağlayan kibar e -postalar

Kullanma istemi:

“Daha düşük bir oran veya indirim istemek için kısa, kibar bir e -posta yazın [tool/service/platform]. Alternatifleri karşılaştıran sadık bir müşteri olduğumdan bahsediyorum. “

Bu neden işe yarıyor:
İndirimleri müzakere etmek her zaman rahat hissetmez, ancak kesinlikle işe yarar. Şirketler genellikle uzun süredir kullanıcılar veya küçük işletmeler için yayınlanmamış anlaşmalara sahiptir. Ve müşteri hizmetleri temsilcileri? Onlar insanlar. Her ay kullandığınız yazılımda indirim almak için gereken, iyi yazılmış bir e-posta olabilir.

Hayatı daha iyi, daha güvenli veya daha kolay hale getirmek için 20 teknoloji hilesi

Sadece bunun gibi hızlı ve saygılı e -postalar göndererek yüzlerce dolar tasarruf ettim. AI, kendinden emin ama nazik, iddialı ama saldırgan değil mükemmel bir tona çarpmanıza yardımcı olabilir.

5. Pasif gelir kitiniz

Kullanma istemi:

“Amazon'da satabildiğim kısa bir e-kitap veya düşük içerikli kitap için bana 3 yüksek talep, düşük rekabet fikirleri verin. [insert topic]. “

Bu neden işe yarıyor:
İnsanların istediği bilginiz var. Paketleyin. Sat. Tekrarlamak. İster bir arka bahçe bahçesi başlatma konusunda kısa bir rehber veya üretkenlik hackleri için bir çalışma kitabı olsun, e-kitaplar ve düşük içerikli kitaplar (dergiler veya planlamacılar gibi) şaşırtıcı derecede iyi satıyor. Ve AI, fikirleri beyin fırtınası yapmanıza, bölümlerin ana hatlarını çizmenize, hatta ciltlemek için içerik hazırlamanıza yardımcı olabilir.

Posta Uygulaması simgesi

Bu fotoğraf resminde Apple Mail Program postasının logosu, 27 Mart 2024'te Berlin, Almanya'da bir parmağın yanındaki bir akıllı telefonda görülebilir. (Getty Images aracılığıyla Thomas Trutschel/Photothek tarafından fotoğraf çizimi)

Amazon KDP veya Gumroad'a yükleyin ve şimdi uykunuzda para kazanabilecek bir dijital ürününüz var. İnsanlar kolaylık için ödeme yapar ve paylaşmaya değer yaşam deneyiminiz vardır.

Son düşünce

Onunla kazanmaya başlamak için AI'da ustalaşmanıza gerek yok. Sadece başlamalısın kullanma BT. Bu beş istem, ayaklarınızı ıslatmanın düşük riskli, yüksek potansiyel bir yoludur. Ve eğer bu kıvılcımları daha büyük bir şeye dönüştüren bir ele ihtiyacınız varsa, buradayım.

Multimilyon dolarlık işimi yatırımcı ve borç olmadan inşa ettim. Bunu büyük bir ekip veya pahalı danışmanlar olmadan yaptım. Ve aynısını yapmana yardım etmek isterim.

Bana bir not bırak. Her birini okudum.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Programınıza Tech-Smarter'ı alın

Ödüllü ev sahibi Kim Komando, teknoloji gezmek için gizli silahınızdır.

Telif Hakkı 2025, Weststar Multimedya Eğlence. Her hakkı saklıdır.