Aşkın savaş alanında ‘korkunç’ yeni bir silah: Bir makinenin partnerinizi seçmesine izin verir miydiniz?

Şaibe

Member
Yapay zekanın çöpçatanınız olmasına izin verir miydiniz?

Amerikalılar, AI flört web sitesi Keeper’ın onları bir kör randevu ayarlamasına izin verirlerse çok sevindiler. Web sitesi, kullanıcılara eşleştirmeden önce bir soru listesi sorar.

NEW YORK CİTY – New Yorklular, yapay zeka tabanlı bir programın kendilerine bir tarih ayarlamasına izin verip vermeyeceklerini açıkladı.

New York’tan Nick, Haberler’e “Bunu hiç yapar mıydım? Çaresiz kalırsam, ama umarım asla o noktaya gelmez” dedi.

Bir flört sitesi olan Keeper, kişilikleri ve bir partnerde ne aradıkları hakkında sorular soran bir anket doldurduktan sonra bekarları eşleştirmek için bir yapay zeka sistemi kullanır.

AI’NIN ÇÖZÜCÜNÜZ OLMASINA İZİN VERİR MİSİNİZ? KOL SAATİ:

DAHA FAZLA FOX HABERİNİN DİJİTAL ORİJİNALLERİNİ BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

New Jersey’den Sergio, “Yapay zekaya ne kadar güvendiğimi bilmiyorum,” dedi. “İnsanları gerçekten etkilediğini sanmıyorum.”

“İnsanlar bilgisayar değildir,” diye devam etti. “Bir uygulamaya bir şey koyabilirsiniz, ancak yalnızca bu kadarını koyabilirsiniz.”

Ancak diğerleri bir AI flört web sitesini denemeye hevesliydi.

“Yapay zeka diğer tüm şeyleri yapıyor. Çöpçatanlık mı? Neden olmasın?” dedi başka bir New Yorklu, Calvin.

MUTLAKA MÜDÜRLÜĞÜ TANIYAN AI BARMENLER YEMEĞİN GELECEĞİ OLABİLİR: UZMAN

New York’tan Calvin, yapay zekanın kendisine tuzak kurmasına izin vereceğini söyledi. (Isabelle McDonnell/Fox Haberleri)

Keeper’ın iki üyelik seçeneği vardır; sınırsız eşleşme sunan ücretli bir sürüm ve daha uzun maç sürebilen ücretsiz bir sürüm. Site ayrıca, kullanıcıların bilgilerini yalnızca eşleştikleri kişilerle paylaştığını da belirtiyor.

New York’tan Amira, Haberler’e “İnsan olmayan birine gerçekten güvenmem” dedi. “Bu biraz korkutucu.”

AI ROBOTU MIKO ÇOCUKLARA SOHBET YOLUYLA ÖĞRETİYOR: “ÇOK KİŞİYE ÖZEL BİR DENEYİM”

New Jersey’den Ethan, yapay zekanın uygun bekarlarla tanışmada temel faktörler olarak gördüğü şeylerin yerini alabileceğini düşünmüyordu.

Ethan, Haberler’e “Yüz yüze olmak ve onlarla sohbet edebilmek ve sadece sizi kuran yapay teknoloji değil – orada çok daha fazla bağlantı var” dedi.

Adam parkta bankta oturur ve fox haberlerine ai flört sitesi hakkında ne düşündüğünü söyler

New Jersey’den Ethan, yapay zeka tabanlı bir flört sitesi kullanmayacağını söyledi. (Isabelle McDonnell/Fox Haberleri)

HABERLER SUNULDU

Nick, yapay zeka çöpçatanının yoğun programları olan insanlara yardımcı olabileceğini hissetti.

Nick, “İnsanların bununla ilgilendiğini görebiliyordum,” dedi. “Fazla zamanınız yoksa, düşünecek bir şey daha eksilmiş olur.”