Acayip kelimesinin eş anlamlısı nedir Eodev ?

Aksay

Global Mod
Global Mod
Acayip kelimesi, kelimenin anlamnn cok yerlerde kullanlmas nedeniyle, cogu zaman es anlamls olarak isaret edilen cok sayda kelime vardr. Acayip, Ingilizce extraordinary veya weird kelimeleri ile Turkcede garip, tuhaf, sasrtc, suphe uyandran, asr gibi kelimeler ile de anlatlmaktadr. Acayip kelimesi, cogu zaman iletisimde, olaylar karssnda veya bir seye tepki olarak kullanlmaktadr. Acayip kelimesi, bazen kullanlan kelimenin anlamn daha net bir sekilde ifade etmek icin de kullanlmaktadr.

Acayip kelimesi, tuhaf, garip, sasrtc, suphe uyandran veya asr olan bir seye kars kullanlabilecek bir kelimedir. Bu kelime, herhangi bir durumda es anlamllarnn kullanlmasna izin verir. Iletisimde kullanldgnda, soz konusu duruma iliskin olarak kullanlan kelimenin anlamnn net bir sekilde ifade edilmesi icin kullanlr. Acayip kelime, ozellikle olaylarn ozetlenmesinde veya tepkilerin ifade edilmesinde kullanlmaktadr.

Acayip kelime, es anlamllar arasnda garip, tuhaf, sasrtc, suphe uyandran veya asr gibi kelimelerin de bulundugu bir kelimedir. Bu kelimenin es anlamllar arasnda, ozellikle Ingilizce extraordinary veya weird kelimeleri de bulunmaktadr. Bu kelimelerin her biri, olaylarn ozetlenmesinde veya tepkilerin ifade edilmesinde kullanlmaktadr.

Acayip kelimenin es anlamllar, ulkeden ulkeye degisebilir. Ornegin, Ingilizce kullanmlarda extraordinary kelimesi kullanlrken, Turkce kullanmlarda garip, tuhaf, sasrtc, suphe uyandran veya asr gibi kelimeler kullanlmaktadr. Bu kelimelerin her biri, olaylarn ozetlenmesinde veya tepkilerin ifade edilmesinde kullanlmaktadr.

Acayip kelimenin es anlamllar arasnda dusunulen kelimeler, genellikle olaylarn ozetlenmesinde veya tepkilerin ifade edilmesinde kullanlmaktadr.